Contactformulier

Bent u huisarts en geïnteresseerd in de Whitebox?

De Whitebox is direct leverbaar voor TetraHIS gebruikers. Met MicroHIS loopt een test met enkele gebruikers om de installatie- en leveringsprocedure te testen; wij verwachten ook daarvoor snel te kunnen leveren.

Ook als u een ander HIS gebruikt kunt u zich aanmelden via onderstaand formulier. Wij nemen dan contact op zodra een koppeling met uw HIS mogelijk is. De aanmelding verplicht tot niets.

Als u uw telefoonnummer en eventuele terugbeltijden onder opmerkingen noteert, bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Dank voor uw interesse.

Heb ik een UZI pas nodig voor de Whitebox?

Nee, voor het installeren en het gebruiken van de Whitebox is aan de kant van de huisarts geen UZI pas nodig. De UZI pas is alleen nodig om gegevens te kunnen opvragen, vanaf de Huisartsenpost. Zie ook de vragen voor zorgverleners.

Welke diensten zijn nu leverbaar?

De Whitebox biedt verschillende modules. Heden zijn een visitelijst, de ANW waarneemkoppeling, een dag/vakantiewaarneming (viewer), en een patiënteninzage module leverbaar. Mail ons voor meer informatie over deze diensten.

Hoe gaat bestellen en leveren straks?

Om een Whitebox te kunnen gebruiken, is ondersteuning van uw HIS en (bij gebruik van de ANW waarneemkoppeling) uw huisartsenpost nodig.

Omdat de Whitebox waarneemkoppeling een zelfstandige, directe koppeling tussen uw Whitebox en de huisartsenpost betreft, kunt u direct zelf beslissen om een Whitebox te gaan gebruiken, óók als uw collega's bijvoorbeeld het LSP gebruiken. Overigens werkt de Whitebox goed samen met het LSP in één praktijk; de twee systemen zitten elkaar niet in de weg.

Het gebruik van de ANW-waarneemkoppeling een Whitebox moet u regelen met de huisartsenpost. Wij helpen u hier graag mee.

Dankzij het één-op-één karakter van Whitebox koppelingen kunt u in de toekomst ook laagdrempelig een koppeling met (uw) apotheker(s) leggen.

Omdat er géén gezamelijke server of andere regionale infrastructuur nodig is om te koppelen met de huisartsenpost, kan ook dit zelfstandig en eenvoudig door u geregeld worden. De toestemming die u moet vragen is eenvoudig en overzichtelijk.

Wat worden de kosten?

De licentieprijs voor de Whitebox waarneemtoepassing ligt, afhankelijk van het HIS, tussen de €225,= en 460,= per jaar ex BTW per normpraktijk. Daarnaast wordt een klein borg/emballagebedrag in rekening gebracht, om hergebruik na eventuele beëindiging van de licentie te stimuleren. Installatie kost 100,=. Mail ons voor vrijblijvende informatie.

Het is mogelijk dat uw HIS-leverancier nog aanvullende licentie- of aansluitkosten gaat rekenen voor de koppeling met de Whitebox. De kosten hiervoor kunnen per HIS verschillen. Bel of mail ons voor meer informatie.

.

De Whitebox waarneemtoepassing krijgt een licentieprijs van tussen de 225,= en 460,= Euro ex BTW per jaar, afhankelijk van het HIS en gekozen modules.

Kan ik ook (voor)inschrijven als ik geen TetraHIS of MicroHIS gebruik?

Ja. De Whitebox is nu alleen met TetraHIS en - binnenkort - MicroHIS geintegreerd, maar wij streven ernaar op afzienbare termijn ook een bestelmogelijkheid voor andere HISsen te kunnen aanbieden. Geef uw interesse aan, ook richting uw HIS! Dat helpt om de Whitebox koppeling op de agenda te krijgen.

Ook als u TetraHIS/MicroHIS gebruiker bent in een andere regio dan Amsterdam kunt u zich inschrijven. Geef dan bij voorkeur aan of uw HAP Call Manager gebruikt of een ander systeem.